A jóga

3490 Ft

Honnan ered és hová tart a jóga? Milyen irányzatai vannak és hogy ültethető át a hétköznapokba? Mi a jóga 8 tagja és milyen alapvetéseket fogalmazott meg Patandzsali? Hogy épül fel az energetika a testben és a körülöttünk lévő világban? Többek között ezekre is választ kapsz ebből az átfogó, 45 oldalas e-könyvből.

Kedvezményt szeretnél? Csatlakozz!

Részletek a könyvről

Misztikus út vagy gyakorlati eszköz önmagunkhoz? Akármelyik is áll közelebb hozzád jelenleg, ez az e-könyv izgalmas útmutató lesz a virtuális könyvespolcodon, amit bármikor elővehetsz, ha mélyebbre szeretnél merülni a jóga tudományában.

Megismerheted a jóga történetét és eredetét, valamint annak fejlődését az évszázadok során, a jógagyakorlás alapjait és a jógafilozófia hat iskoláját. Elmerülhetsz a különböző klasszikus jógairányzatokban, az egyéni jógagyakorlás és a filozófiai elméletek közötti összefüggésekben és megismerkedhetsz Patandzsali jógaszútráival is, amelyek az ősi szentírások központi elemei. Felfedezheted a védikus szent iratok és a jóga közötti kapcsolatot, amely segít mélyebben megérteni a jóga hagyományát és gyökereit. Végül, de nem utolsósorban pedig megismerheted a hatha jóga 10 körét és az energetikai hátterét, amikkel még tudatosabbá teheted gyakorlásodat is.

 

Olvass bele az első fejezetbe