Online tagság

 

Folyamatosan megújuló videótár, hasznos és inspiráló írások, szakmai támogatás, események és kedvezmények. Két előfizetés, napi pár száz forintért, amivel sokat tehetsz a jóllétedért.

Gyere, tarts velem!

 

Mit kapsz
az online tagsággal?

1

Prémium videók

Dinamikus és pihentető. Jóga, pránajáma, meditáció és relaxáció, változatos gyakorlatokkal, különböző hatással, a 15 percestől az egy órásig. Többrészes sorozatok és előadások. 80+ HD videóhoz kapsz hozzáférést, ha a JÓGI, 150+-hoz, ha a GURU előfizetést választod. A videók az előfizetés után egyből elérhetők, csak be kell jelentkezned a fiókodba, és a Jógázz online | Videótár oldalon található videókból válogathatsz is az előfizetésednek megfelelően.

2

Jógikus útravaló

Értékes és hasznos gondolatok, írások, tapasztalások, tőlem, nektek, rövid hírlevelek formájában. Előfizetésedtől függően havi 1-2 alkalommal olyan témákról írok, amik a táborokban, eseményeken, órákon mélyebb beszélgetések során gyakran felmerülnek, vagy épp számomra is fontos felismerések voltak a közelmúltban.

3

Online közösség

Aktív Facebook közösségünkbe te is meghívást kapsz, ahol folyamatos szakmai támogatást nyújtok és a csoport tagjai értesülhetnek elsőként kedvezményekről, eseményekről, újdonságokról. A csatlakozást követően a Jógaverzum menüpont alatt megtalálod a csatlakozás linkjét.

4

Közösségtalálkozó

Egy nap, ami csak rólunk és a jógáról szól. Minden évben legalább egyszer találkozunk, hogy közösen gyakoroljunk, főzzünk, beszélgessünk és személyesen is tudjak adni nektek abból, amit az elmúlt közel 15 évben a jógának köszönhetően tapasztaltam.

5

LIVE jógaórák

A megújult weboldalamon visszatérnek a Facebookról már jól ismert LIVE órák. JÓGI előfizetéssel kéthetente, GURU csomaggal pedig hetente gyakorolhatsz velem előre meghatározott időpontban. A GURU live órák után beszélgetésre is lehetőség lesz, az órákat a Jógaverzumon belül a LIVE és GURU LIVE menüben érhetitek majd el a meghirdetett időpontokban.

6

Mantra képeslapok

Tudom, hogy néha egyetlen mondat képes változást hozni. GURU előfizetőimnek minden hónapban mantra képeslapot küldök, saját rajzokkal és festményekkel, mély és fontos üzenetekkel. Kinyomtathatod és gyűjtheted, vagy akár tovább is küldheted annak, akinek úgy érzed, igazán szüksége van rá.

7

Kedvezmények

GURU előfizetőim kedvezménnyel vásárolhatják meg az oldalon található e-könyveket, valamint, az aktív tagság ideje alatt 10%-kal kedvezőbb áron vehetnek részt jógatáboraimon is.
*A kedvezményes e-book vásárláshoz be kell jelentkezned a Fiókodba!

Segítségre van szükséged az előfizetéshez?

Hogyan
csatlakozhatsz?