Gyakori kérdések
Hogy érhetem el a videókat?
A jógavideók kétféle előfizetéssel vásárolhatók meg: a JÓGI előfizetéshez 80+, a GURU előfizetéshez 150+ videó tartozik. Ezen felül élő online órák, hasznos és érdekes írások hírlevelek formájában, szakmai támogatás zárt Facebook csoportban és kiemelt kedvezmények kapcsolódnak egyes előfizetésekhez.
Mi a különbség az előfizetések között?
A ""Jógázz online" - "Online tagság" oldalon részletesen megtalálod, milyen előfizetési csomagok érhetők el, így ki tudod választani magadnak a legmegfelelőbbet. Alapvetően kétféle tagság közül választhatsz, amikhez havi vagy éves előfizetésekkel csatlakozhatsz. Az éves előfizetésekhez 2 hónapot ajándékba adunk.
Ki lehet próbálni a JÓGI és GURU csomagokat, mielőtt előfizetek?
A "Videótár" oldalon láthatod az összes feltöltött videót és az Előfizetés szűrési opciónál az Ingyenes lehetőséget választva több ingyenesen elérhető videót is találsz, amiket kipróbálhatsz.
Lehet váltani a csomagok között?
Persze! A havi csomagok esetében bármikor módosíthatsz a csomagok között a Fiókodban, ahogy az éves előfizetések esetében is bármikor válthatsz JÓGI csomagról GURU-ra. Ha mégis elakadsz, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@jogaoktato.hu e-mail címen.
Az e-könyveket is megkapom az előfizetéssel?
Az e-könyveket az "E-könyveim" menüre kattintva vásárolhatod meg. Az e-könyv árából az éves és havi GURU előfizetőinknek 10% kedvezményt biztosítunk. Ehhez kérjük, légy bejelentkezve a fiókodba, hogy a kedvezményt a rendszer automatikusan érvényesíteni tudja.
Milyen gyakran kerülnek fel új videók?
Új videók és videósorozatok minden hónapban kerülnek fel. Arra törekszünk, hogy a friss gyakorlásokat mindig az adott időszakhoz igazítsuk, így követve a természet körforgását, az évszakok változását. Érdemes tehát előfizetni, hiszen az induláskori videók mellé folyamatosan érkeznek a friss tartalmak is.
Az oktatóképzésre hol tudok jelentkezni?
Az élő képzéseimre a jelentkezési űrlapot az "Oktatóképzés" oldal alján találod, az online képzéseket - amelyek szintén hivatalos felnőttképzések és YAI diplomát is kaphatsz velük – pedig a www.onlinejogaoktatokepzes.hu oldalon érheted el.
Hol tudom majd követni a LIVE órákat?
A JÓGI előfizetők kéthetente, a GURU előfizetők pedig hetente tudnak csatlakozni a Facebookról már ismert LIVE óráimhoz. Ezt a LIVE menüpont alatt találhatod majd meg, ha bejelentkezel a FIókodba, és az előre meghirdetett időpontban lehet majd becsatlakozni.