Jógázz
szabadon

100+ videó, élő online órák, jóga, meditáció és relaxáció kezdőknek és újrakezdőknek, elszánt gyakorlóknak és az örök fiatalságot keresőknek – bárhol, bármikor.

Rugalmasan elkezdhető és bármikor lemondható online tagság, havonta legfeljebb 3 jógaóra áráért.

Találkoztunk már?

Akárhogy is, engedd meg, hogy elmeséljem, én hogyan találkoztam a jógával.

Úgy 5 éves korom környékén kezdtem el érdeklődni a keleti filozófia és a meditáció iránt, miközben erősen dolgozott bennem a vágy, hogy jobbá tegyem a világot.

Többféle sportot űztem, de leginkább a shotokan karatéban fogott meg a távolkelet misztikuma és a mozgások modern anatómiai alapokon nyugvó, precíz kivitelezése. Később, az egyetemi évek alatt egy baleset következtében az egyik karom teljesen lebénult, és amikor már alig hittem a gyógyulásban, egy véletlennek köszönhetően rátaláltam a jógára.

A gyakorlás hatására a karom rövid idő alatt szinte teljesen regenerálódott, amely rögtön olyan erős hatást gyakorolt rám, hogy otthagytam informatikusi pályámat és jógaoktató lettem.

Tíz év elteltével 2017-ben nyitottam meg Budapesten a Samadhi Jógastúdiót, ahol jelenleg is tartom jógaóráimat, jógaoktató képzéseimet. A jógaoktatás mellett írok, festek, más sportokat is űzök és járom a világot, igyekszem hazai és külföldi oktatók által is inspirálódni.


Röviden: Létezem. Élvezem.

yoga
13

év oktatóként

tent
50+

emlékezetes jógatábor

yoga-mat
20+

teltházas oktatóképzés

social-media
140K+

social media követő

Jógavideók
és online órák

Olvass és tanulj
a jógáról

Jógázz velem!

Az elmúlt közel 15 évben az életemben minden a jógáról szólt. Egy hivatásra találtam, aminek fontos találkozásokat, mély megéléseket, meghatározó felismeréseket köszönhetek. Nektek pedig több ezer élő és online jógaórát, teltházas jógatáborokat és képzéseket. A legjobb minőségű videóimat és szakmai segítségemet most havi pár ezer forintért te is megkaphatod. Az éves tagsághoz két hónapot ajándékba adok, így már kevesebb, mint két jógaóra áráért egy teljes hónapon át gyakorolhatsz velem online, és sok más értékes és izgalmas hozzávalót is kapsz, amivel mélyebbre áshatsz a jóga tudományában. 

Ha a jelenlegi anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy csatlakozz, írj nekem az adam@jogaoktato.hu címre és segítek, hogy jógázhass velem!

 

Ahol már találkozhattál velem

 

Iratkozz fel
a hírlevelemre!

A feliratkozás sikertelen. Kérlek, próbáld újra!
Köszönjük, hogy feliratkoztál! Hamarosan izgalmas olvasnivalóval jelentkezünk!