Oktatóképzés

Lépj szintet!

Évek óta gyakorolsz és oktatni szeretnél, vagy csak jobban elmélyülnél a jógában?

Akkor gyere és vegyél részt a már online is végezhető, 5 éve teltházas Hatha jógaoktató képzésemen! A Hatha alapképzés hivatalos felnőttképzés és a YAI sztenderdeknek is megfelel, így az átfogó tudás mellett egy államilag elismert és egy nemzetközi jóga szövetség védjegyével rendelkező tanúsítványt is kapsz.

Kíváncsi vagy a részletekre? Görgess lejjebb!

ÉLŐ
HATHA JÓGA
OKTATÓKÉPZÉS

ONLINE
JÓGAOKTATÓ
KÉPZÉSEK

 

Hatha jóga alapképzés

Hivatalos Felnőttképzés - 200 órás YAI Nemzetközi Minősítéssel
A 2024. őszi képzésre a jelentkezés hamarosan indul!
 

A képzés jól átgondolt ötvözete a magas szakmai színvonalnak és a hivatalos jógaoktatói tanúsítvány minél előbbi megszerzésének - kérésedre képzéseinken angol nyelvű tanúsítványt is kiállítunk díjmentesen. Sikeres vizsga esetén már aznap kezedbe veheted a jógaoktatói tanúsítványt és elkezdheted a tanítást, amivel segíthetsz az embereknek egészségesebb és teljesebb életet élni!

A képzésen átfogó tudást kapsz a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik és megismerkedhetsz a relaxáció és meditáció oktatásának alapelveivel, amelyek a mai felgyorsult életmódban élő emberek életében kiemelt szerepet kell, hogy kapjanak. Emellett pedig a képzésen komplex anatómiai tudást is szerzel, hogy összefüggéseiben értsd a jógagyakorlatok fizikai testre gyakorolt hatását és az izmok megfelelő erősítésének, nyújtásának módját és a jógikus filozófia ősi tudásába is bepillanthatsz.

A képzés célja, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógivá válj, aki a mai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani, és ezen túl talpraesett és életrevaló legyél, aki minél több emberhez el tudja juttatni a tudását!

A jógaoktató képzés a Yoga Alliance International sztenderdjének megfelelő tematikával rendelkezik, a képzés a nemzetközi egyesületnél van regisztrálva. Így a képzés elvégzésével nem csak egy magyar nyelvű oklevelet kapsz, hanem a YAI-től kérheted a nemzetközi jógaoktatói diplomát is.

NÉZZ BELE AZ OKTATÓKÉPZÉS VIDEÓIBA
 

A KÉPZÉS YAI ÁLTAL ELŐÍRT FELÉPÍTÉSE

112 óra hétvégi oktatás + 25 db jógaórai hospitálás (és módszertani konzultáció az oktatóval) + 51 óra egyéni tanulás (online anyagok elsajátítása, jógairodalom olvasása, egyéni gyakorlás, melyhez a képzés vezetője szakmai segítséget nyújt) = 200 óra

A képzés ára a jógaórákat nem tartalmazza, mert a vidéki hallgatókra való tekintettel a 25 db jógaórát nem kötelező a Samadhi Jógastúdióban, vagy a képzés vezetőjénél lejárni, de természetesen javasolt. Ha vidéki hallgatóként ez nem megoldható, akkor javasoljuk egy, a képzésen végzett oktató óráit, vagy egy képzett Hatha jóga oktató foglalkozásait!

A KÉPZÉS TÉMÁI
 • A jóga története és fajtái
 • Pózok a Hatha jógában (ászanák)
 • A Hatha jóga légzései (pránajáma)
 • Energetika a jógában
 • A relaxáció és meditáció vezetésének alapelvei
 • Funkcionális anatómia a jógában
 • Prevenció a jógaoktatásban
 • A jógikus életmód alapelvei
 • A jógikus világszemlélet és a jógafilozófia alapművei
 • A jógaszútrák legfontosabb elemeinek elemzése
 • A jógaoktatás pedagógiai és módszertani eszközei
 • Jógikus önmenedzsment

A KÉPZÉST VEZETI

Diószegi Ádám (jógaoktató, mozgásterapeuta, IWI sportoktató)

Minczér Zsolt (jógaoktató, manuálterapeuta) és a Samadhi Jógastúdió Oktatói

A KÉPZÉS DÍJA

290 000 Ft

Jelentkezéskor 30 000 Ft, majd a képzés első napján 260 000 Ft. (A korlátozott létszám miatt a jelentkezés a jelentkezési díj befizetése után válik hivatalossá!)

FIZETÉSI MÓDOK
 • jelentkezési díj: átutalással
 • fennmaradó összeg: átutalással vagy készpénzzel a képzés első napján a jógastúdióban

A KÉPZÉS HELYSZÍNE

Samadhi Jógastúdió 1133 Budapest, Dráva utca 17.

Az élő képzésen résztvevők a Samadhi Oktatói Klub kártyát kapnak, amivel a képzés ideje alatt 20% kedvezményre jogosultak a Samadhi Jógastúdió jógaóra és bérlet áraiból. Az online jógaoktató képzés résztvevői hozzáférést kapnak a képzés anyagához tartozó online jógaórákhoz is.

AZ ÉLŐ KÉPZÉS IDŐPONTJAI

A csoport: hamarosan...

B csoport: hamarosan...


FELNŐTTKÉPZŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE:

Diószegi Ádám e.v

Nyilvántartási szám: B/2023/000486